Samenwerking


Werkgevers kunnen Mobulus op verschillende manieren inzetten. Mobulus kan in eerste instantie intern gebruikt worden: meer zicht op het eigen personeelsbestand vergroot de kans op efficiëntere en duurzame inzet van de eigen werknemers. Mobulus kan ook regionaal worden gebruikt. Werkgevers kunnen heel makkelijk de verbinding aangaan met andere werkgevers, door ze toe te voegen aan het eigen netwerk. Zo ontstaat zicht op elkaars personeelsbestand.

In eerste instantie is Mobulus gericht op het faciliteren van uitwisselingen van personeel tussen organisaties in de publieke sector, en vindt daarmee aansluiting bij initiatieven als de regionale samenwerkingsverbanden van gemeenten, zorginstellingen, onderwijsorganisaties, provincies en veiligheidsregio’s. Het bedrijfsleven kan eventueel hierop aansluiten.

Duurzame investering


De resultaten en gegevens van Mobulus blijven bewaard en zijn voor elke nieuwe opgave te gebruiken waardoor Mobulus een duurzame investering is. Mobulus blijft zich ontwikkelen en nieuwe functionaliteiten worden aan iedere licentiehouder beschikbaar gesteld. Mobulus biedt naast de matching tussen vraag en aanbod, de talentontwikkeling en scherpere profilering ook mogelijkheid voor connecties met dienstverlening zoals loopbaanontwikkeling, assessments, persoonlijk advies, managementontwikkeling, organisatieontwikkeling, mobiliteitsworkshops, etc.

Eenvoudige toegang


Mobulus is een online platform. Het behoeft geen aanpassing aan het eigen intranet en biedt zo dus een eenvoudige implementatie. De servers van Mobulus zijn ISO gecertificeerd en zijn voorzien van de meest strenge normen en up-to-date veiligheidscertificaten. Mobulus geeft de organisatie de mogelijkheid om onder eigen naam en vormgeving toegang te bieden aan medewerkers en gelieerde organisaties.

Contact


Mobulus is een product van Zeelenberg, adviseurs voor mens en organisatie.


Wilt u meer informatie ontvangen, een proefaccount proberen, een vrijblijvende demonstratie aanvragen of samen met ons

kijken welke mogelijkheden Mobulus uw organisatie kan bieden?  Wij horen graag van u;  073 - 612 06 55 of per mail

Heeft u of uw organisatie al een account?

via de bovenstaande knop kunt u inloggen op Mobulus, het online loopbaannetwerk.